Systemen

Dé standaard voor het sorteren en repareren van pallets

Met de apparaten van Pallet Sorting Systems kun je zo efficiënt mogelijk sorteren en repareren. Deze flexibele systemen bieden altijd en overal een oplossing. Al onze machines worden hier intern bedacht en gemaakt, dus we hebben alle kennis onder één dak. Van het ontwerp en de machinedelen tot aan de ideeën en de software – we regelen alles zelf. We kiezen alleen voor onderdelen van leveranciers die net zo kwaliteitsbewust zijn als wij bij PSS. Zo ben je verzekerd van betrouwbare machines.

Sorteer systemen

Bij Pallet Sorting Systems B.V. zijn we gepassioneerd bezig met het ontwikkelen van geavanceerde Pallet Sorteer Systemen die u helpen om uw palletbeheer te optimaliseren.

Of u nu werkt met Europallets, eenmalige pallets, industrie pallets, CP pallets, lichte, middelzware of zware uitvoeringen, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Lees meer

Reparatie systemen

Bij Pallet Sorting Systems B.V. gaan we verder dan alleen het sorteren van pallets. Onze standaard pallet sorteermachine kan eenvoudig worden uitgebreid met een pallet reparatielijn, die de reparatieprocessen stroomlijnt en de efficiëntie verhoogt.

Onze pallet reparatielijn is geschikt voor het repareren van Euro, IPP, LPR, Chep Pallets en industriële pallets.

Lees meer

Multisort systemen

De verstelbare pallet sorteer- met gecombineerde pallet reparatielijn opent de deur naar een ongekende veelzijdigheid.

Naast de gebruikelijke standaardmaten, zoals 800 x 1200 en 1000 x 1200 pallets, kunnen nu ook alle CP pallets, inclusief CP3 & CP9 pallets, worden gesorteerd. De machine kan Euro pallets en lichte industrie pallets nesten, sorteren en zelfs gerepareerde pallets sorteren en stapelen, rechtstreeks vanaf de werkplek.

Lees meer

Gecombineerde Systemen

Probleemloos pallets van verschillende formaten sorteren en repareren met één en dezelfde machine? Combineer het Multisort Systeem of het Pallet Sorteersysteem met het Pallet Reparatiesysteem. Zo wordt het verwerken van pallets een bijzonder efficiënt proces voor alle disciplines binnen het bedrijf.

Lees meer

Opties

Pallet Sorting Systems realiseert niet alleen de machine die jouw proces zo efficiënt mogelijk maakt, maar ook de opties die werk uit handen nemen en de werkplaats aangenamer maken. Zo bereik je een beter repeterend resultaat en garandeer je de betrouwbaarheid van een bewerking. Denk bijvoorbeeld aan een pers, meetunit of nagelgun.

Lees meer

AI4Pallets

AI4Pallets is voor de klanten van PSS en AMS ontwikkeld om een een eenduidige sortering te kunnen maken. Als men pallets hersteld en dit door de herstellers laat sorteren komen er veelvuldig verkeerde sorteringen voor.

Met AI4Pallets is er nu een betaalbare oplossing gecreëerd.

Lees meer
Advies op maatOntdek een partner die voor je klaar staat met oplossingen op maat
Contact opnemen
Laat ons met jou contact opnemen en ontdek de voordelenLaat ons jou terugbellen, maak kennis met onze oplossingen en ontvang vrijblijvend advies op maat
Pallet Sorting Systems
© 2024 Pallet Sorting Systems B.V.