Support

24/7 support gegarandeerd

Bij Pallet Sorting Systems is support geen kwestie van kantoortijden. Support staat bij ons op één. Daarom bieden wij 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning. Of het nu midden in de nacht is of in het weekend, ook als jouw bedrijf zich aan de andere kant van de wereld bevindt.

Toegang tot machines op afstand

Via een beveiligde omgeving hebben we op afstand toegang tot alle machines en kunnen we problemen direct inventariseren. Hierdoor kunnen we die problemen snel en efficiënt oplossen zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn. Zo minimaliseren we de downtime en houden we systemen soepel draaiende.

Service ter plaatse 

Is er toch service op locatie nodig? Dan regelen we dat direct, met een monteur van PSS of een lokale monteur. Daarnaast kunnen er ook aanpassingen en modificaties aan je systeem worden doorgevoerd, zodat de machine altijd voldoet aan jouw huidige wensen. 

Snel geleverde onderdelen

Als er onderdelen vervangen moeten worden zorgen we ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt gedaan, of we sturen de onderdelen direct op. Zo zorgen we voor een minimale verstoring van de operationele efficiëntie, zodat jouw machine zo snel mogelijk weer draait.

Maximaliseer de efficiëntie van jouw processen  

Op zoek naar een machine die de efficiëntie van jouw processen maximaliseert? De systemen van PSS sorteren en repareren op het hoogste niveau, wereldwijd, doelmatig en duurzaam. Bekijk de machines die wij gerealiseerd hebben op onze projectpagina. Op zoek naar een persoonlijk advies? Neem contact met ons op, of bel op +31 (0)513 74 52 42.

Advies op maat Ontdek een partner die voor je klaar staat met oplossingen op maat
Contact opnemen
Laat ons met jou contact opnemen en ontdek de voordelenLaat ons jou terugbellen, maak kennis met onze oplossingen en ontvang vrijblijvend advies op maat
Pallet Sorting Systems
© 2024 Pallet Sorting Systems B.V.