Ons Pallet Sorteersysteem: jouw efficiënte partner

Pallet Sorting Systems begrijpt dat een hoge output, lage kosten en goede werkomstandigheden van cruciaal belang zijn voor jouw logistieke operaties. PSS is gespecialiseerd in het ontwikkelen van machines die dat realiseren. Het Pallet Sorteersysteem is de meest geavanceerde oplossing op de markt voor pallets sorteren en tilt palletbeheer naar het hoogst haalbare niveau.

Een hogere output

De door Pallet Sorting Systems ontworpen en gefabriceerde machines zijn koplopers op het gebied van technologie in pallets sorteren en maken het invoeren, ontstapelen en wegzetten van pallets machinaal werk. Met een output van ongeveer 400 pallets per uur kan één operator tussen de 3.200 en 3.500 pallets op een werkdag verwerken met aanzienlijk minder heftruckbewegingen. Dit vertaalt zich in minder fysieke inspanning en aanzienlijk hogere productiviteit voor het team. Daarnaast zijn alle machines modulair. Standaard maatwerk, noemen wij dat. Het betekent dat de machine aangepast kan worden aan bijna iedere locatie en klantspecifieke wensen.

Pallets sorteren met lagere kosten

Het Pallet Sorteersysteem neemt letterlijk werk uit handen. Voor het bedienen van de machine is slechts één operator nodig die vuil en losse delen wegneemt en de kwaliteit beoordeelt. Dat scheelt aanzienlijk in arbeidskosten. Ook het onderhoud van de machines is planbaar, waardoor downtime tot een minimum wordt beperkt. Bovendien voorzien we in uitgebreide onderhoudsdocumentatie, zodat je het onderhoud gemakkelijk zelf kunt beheren. Als dat niet mogelijk is, biedt PSS in overleg ook service aan, zowel op afspraak als via onderhoudscontracten. Denk bijvoorbeeld aan service tijdens kantooruren of zelfs 24/7 via een beveiligde VPN-verbinding.

Betere werkomstandigheden

Het zware, fysieke werk wordt overgenomen door het Pallet Sorteersysteem. Het handmatig sorteren, stapelen en beoordelen van de kwaliteit is verleden tijd en gebeurt met slechts één druk op de knop. De configuratie van jouw machine hangt af van jouw specifieke behoeften voor het pallets sorteren, waardoor je de modules kunt kiezen die het beste bij jouw bedrijfsvoering passen. Andere handige opties omvatten een directe kantoorinterface en dataverzameling.

Vaste en verstelbare varianten

Er zijn twee varianten van het Pallet Sorteersysteem beschikbaar: de vaste sorteermachine en de verstelbare sorteermachine. De vaste sorteermachine is geschikt voor pallets met een maatvoering van 120 x 80 cm en 120 x 100 cm en 120 x 120 cm, zoals europallets en blokpallets. Deze machine kan pallets verwerken met bruggen op de lange zijde of een rondlopend onderdek, maar voor pallets met een andere opbouw is een extra toevoeging nodig. Optioneel kunnen ook de maatvoeringen 120 x 120 cm pallets of 48” GMA pallets toe worden gevoegd aan deze machine. Deze variant is ideaal voor klanten die voornamelijk europallets verwerken of veel eenmalige of klantspecifieke blokpallets van 120 x 100 cm hanteren.

De verstelbare sorteermachine is geschikt voor pallets met een maatvoering van 100 cm breed tot 130 cm breed. Hierbij moeten de pallets vooraf gesorteerd worden op maat, omdat de stapelaars met een druk op de knop op dezelfde maat worden vastgezet. Deze variant maakt het mogelijk om dankzij de voorsortering en aangepaste instelling verschillende maten pallets te verwerken.

Repareren en sorteren met één machine

Ons Multisort Systeem, Pallet Sorteersysteem en Pallet Reparatiesysteem kunnen naadloos met elkaar worden gecombineerd. Dit betekent dat je eenvoudig het repareren van pallets kunt toevoegen aan je sorteerlijn, ook nadat de sorteerlijn al geplaatst is. De reparatielijn wordt bijgebouwd in elke gewenste opstelling: in een rechte lijn, in een hoekopstelling of in een T-opstelling.

Efficiëntie begint bij Pallet Sorting Systems

Bezoek onze projectenpagina om verschillende geplaatste machines te bekijken, of neem direct contact op voor een persoonlijk advies of meer informatie: +31 (0)513 74 52 42.

OnzePallet Sorteersystemen
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
Advies op maatOntdek een partner die voor je klaar staat met oplossingen op maat
Contact opnemen
Laat ons met jou contact opnemen en ontdek de voordelenLaat ons jou terugbellen, maak kennis met onze oplossingen en ontvang vrijblijvend advies op maat
Pallet Sorting Systems
© 2024 Pallet Sorting Systems B.V.