Ons Pallet Reparatiesysteem: jouw efficiënte partner

Bij Pallet Sorting Systems begrijpen we dat jouw bedrijf baat heeft bij een hogere productie, optimale werkomstandigheden en nauwkeurige gegevens. We hebben ons gespecialiseerd in de ontwikkeling van geavanceerde machines die deze doelen bereiken. Het Pallet Reparatiesysteem vertegenwoordigt de nieuwste innovatie in de markt voor palletreparatie en tilt palletbeheer naar een hoger niveau.

Pallets repareren met een hogere output

De door Pallet Sorting Systems ontworpen en vervaardigde machines behoren tot de topklasse als het gaat om kwaliteit in palletreparatie. Ze automatiseren het reparatieproces, inclusief eventuele markeringen, en het stapelen van pallets. Met een verhoogde verwerkingscapaciteit per uur kan één reparatiemedewerker 20% meer pallets op een werkdag verwerken. Dit betekent minder fysieke inspanning. Bovendien zijn al onze machines modulair configureerbaar, wat betekent dat we standaardmaatwerk bieden. Dit maakt aanpassingen aan de machine mogelijk, zodat deze perfect aansluit bij jouw locatie en specifieke eisen om een hogere productiviteit te waarborgen.

Optimale werkomstandigheden

Het zware fysieke werk van het tillen, verplaatsen en stapelen van pallets wordt overgenomen door ons Pallet Reparatiesysteem. Na reparatie op de ergonomische werkbank wordt de pallet met een druk op de knop gestapeld en is klaar voor verkoop. De machineconfiguratie is volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften voor palletreparatie. Alle gerepareerde pallets worden per medewerker geteld en gerapporteerd.

Vaste en verstelbare varianten

Ons Pallet Reparatiesysteem is beschikbaar in twee varianten: de vaste reparatielijn en de verstelbare reparatielijn. De vaste sorteermachine is geschikt voor pallets met afmetingen van 120 x 80 cm en 120 x 100 cm, zoals europallets en blokpallets. Deze machine kan ook pallets verwerken met bruggen op de lange zijde of een rondlopend onderdek, maar voor pallets met een andere opbouw is een extra aanpassing vereist. Optioneel kunnen ook de afmetingen van 120 x 120 cm pallets of 48-inch pallets aan deze machine worden toegevoegd.

Deze variant is ideaal voor klanten die voornamelijk europallets verwerken of veel eenmalige of op maat gemaakte blokpallets van 120 x 100 cm hanteren. De verstelbare reparatielijn is geschikt voor pallets met een breedte variërend van 100 cm tot 130 cm. Hierbij moeten de pallets vooraf worden gesorteerd op maat, omdat de stapelaars met een druk op de knop worden ingesteld op dezelfde maat. Deze variant maakt het mogelijk om dankzij de voorafgaande sortering en aanpassing verschillende maten pallets efficiënt te verwerken.

Repareren en sorteren met één machine

Ons Multisort Systeem, Pallet Sorteersysteem en Pallet Reparatiesysteem kunnen naadloos met elkaar worden gecombineerd. Dit betekent dat je eenvoudig het repareren van pallets kunt toevoegen aan je sorteerlijn, ook nadat de sorteerlijn al geplaatst is. De reparatielijn wordt bijgebouwd in elke gewenste opstelling: in een rechte lijn, in een hoekopstelling of in een T-opstelling.

Efficiëntie begint bij Pallet Sorting Systems

Bezoek onze projectenpagina om verschillende geplaatste machines te bekijken, of neem direct contact op voor een persoonlijk advies of meer informatie: +31 (0)513 74 52 42.

OnzePallet Reparatiesystemen
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
Advies op maatOntdek een partner die voor je klaar staat met oplossingen op maat
Contact opnemen
Laat ons met jou contact opnemen en ontdek de voordelenLaat ons jou terugbellen, maak kennis met onze oplossingen en ontvang vrijblijvend advies op maat
Pallet Sorting Systems
© 2024 Pallet Sorting Systems B.V.