Referenties

Dé standaard voor het sorteren en repareren van pallets

Met de oplossingen van Pallet Sorting Systems sorteer je jouw pallets op de meest efficiënte manier. Met een machine van PSS kan één medewerker tot wel vierhonderd pallets per uur verwerken en wordt het aantal heftruckbewegingen gehalveerd. Til jij je palletbeheer ook naar een hoger niveau?

Foresco - High Speed L40 Multi Pallet Sorteer- en Reparatielijn

Het lijkt te mooi om waar te zijn: veertig verschillende typen pallets sorteren én repareren met één machine. Toch kan het met de systemen van Pallet Sorting Systems. Foresco bracht hun palletbusiness naar het hoogste niveau met de High Speed L40 Multi Pallet Sorteer- en Reparatielijn van PSS. Ze vertellen je er graag meer over.

Lees meer

Rotom - Zes sorteer- en reparatielijnen in gebruik

Door de jaren heen zijn de pallet sorteer- en reparatiesystemen die Rotom in gebruik heeft steeds verder uitgebreid en geoptimaliseerd. Kuiper: “Als early adaptor zijn we begonnen met een basissorteerder met inspectie-unit en vier palletstapelaars. Als de palletstapel vol was moest de heftruckchauffeur eerst de stapel verwijderen voordat de operator verder kon sorteren.” Dankzij het voortdurend doorvoeren van technische verbeteringen, zoals de uitbreiding met bufferbanen aan stapelaars, werd de wachttijd aanzienlijk verkort.

Lees meer

Pallethandel Den Bosch - Multisort- en Pallet Reparatiesysteem

Pallethandel Den Bosch is specialist in de levering en reparatie van houten pallets, al ruim 15 jaar. Wil Box: “Alles valt of staat bij een goede pallet.” Onder leiding van zijn twee zonen, Ronnie en Ferdy Box, maakt het bedrijf een ontwikkelingsslag met de aanschaf van een Multisort Systeem van Pallet Sorting Systems, inclusief Pallet Reparatiesysteem. Zo is mens en machine klaar voor de toekomst.

Lees meer

Ire Wel Pallets - Pallet Sorteersysteem in combinatie met het Pallet Reparatiesysteem

Opgericht in 1990 is Ire Wel Pallets marktleider in Ierland op het gebied van houten verpakking en pallets. Als eerste in Ierland bouwde Ire Wel Pallets een productielocatie met geventileerde opslagruimte om hout en pallets zo optimaal mogelijk te bewaren. Daar stopten ze niet met innoveren: de aanschaf van een combinatiesysteem van Pallet Sorting Systems dat pallets repareert en sorteert, maakt hun voorsprong op de markt nog groter.

Lees meer

Zoethout Pallets - Efficiënt sorteren en repareren

Stap binnen in de vernieuwde wereld van Zoethout Pallets, waar efficiëntie en vooruitgang hand in hand gaan dankzij het geavanceerde Pallet Sorteer- en Reparatiesysteem van Pallet Sorting Systems. Stijn Welten, bedrijfsleider bij Zoethout Pallets, vertelt erover: “De machine overtreft al onze verwachtingen, we hadden niet kunnen voorzien wat voor efficiëntieslag we konden realiseren.”

Lees meer
Advies op maatOntdek een partner die voor je klaar staat met oplossingen op maat
Contact opnemen
Laat ons met jou contact opnemen en ontdek de voordelenLaat ons jou terugbellen, maak kennis met onze oplossingen en ontvang vrijblijvend advies op maat
Pallet Sorting Systems
© 2024 Pallet Sorting Systems B.V.