Diverse palletsoorten sorteren

Multisort Systeem: efficiëntie voor diverse palletsoorten

Wil je moeiteloos pallets van verschillende formaten sorteren met één en dezelfde machine? Het Multisort Systeem van Pallet Sorting Systems maakt dit mogelijk, zelfs in beperkte ruimtes. Deze innovatieve uitbreiding voor het standaard Pallet Sorteersysteem biedt hoge output, kosteneffectiviteit en optimale werkomstandigheden.

Uitbreiding op de standaard

Het standaard Pallet Sorteersysteem, uitgerust met high-speed stapelaars en uitvoerbanen, kan eenvoudig worden uitgebreid met het Multisort Systeem. Het standaard sorteersysteem is een koploper op het gebied van het sorteren, invoeren, opstapelen en wegzetten van pallets. Het Multisort Systeem is speciaal ontwikkeld om hier het sorteren van pallets met verschillende maatvoeringen aan toe te voegen. Ook op een klein oppervlak: de machines van PSS zijn standaard maatwerk.

Hoge capaciteit

Het Multisort Systeem heeft een vaste capaciteit, ongeacht het aantal sorteringen. Per robot kan deze machine tussen de 160 en 200 pallets per uur sorteren. De grote flow van de pallets loopt over de standaard stapelaars. Standaard pallets volgen de gebruikelijke stapelroute, terwijl afwijkende pallets automatisch naar een aparte stroom worden geleid door de robot of robots, afhankelijk van het aantal posities en de grootte van de aanvoer. Hierdoor vormt het Multisort Systeem een naadloze aanvulling op de standaard stapelaars.

Sorteren zonder blokkades

Het Multisort Systeem kan aan elke gewenste opstelling van PSS-machines worden toegevoegd voor pallets met lengtes variërend van 1 meter tot 1,3 meter. De machines zijn uitgerust met lange, accumulerende bufferlijnen waar pallets worden opgepakt. Deze lijnen zijn even lang als de rijweg van de robots, waardoor blokkades in de aanvoer worden voorkomen. De robots kiezen willekeurig een beschikbare positie op de accumulerende bufferlijnen om de pallets op te pakken.

Repareren en sorteren met één machine

Ons Multisort Systeem, Pallet Sorteersysteem en Pallet Reparatiesysteem kunnen naadloos met elkaar worden gecombineerd. Dit betekent dat je eenvoudig het repareren van pallets kunt toevoegen aan je sorteerlijn, ook nadat de sorteerlijn al geplaatst is. De reparatielijn wordt bijgebouwd in elke gewenste opstelling: in een rechte lijn, in een hoekopstelling of in een T-opstelling.

Voorbeelden uit de praktijk

Een overtuigend voorbeeld van het Multisort Systeem is te vinden bij Pallethandel Den Bosch, waar een standaard sorteersysteem met vier stapelaars in een hoek van 90 graden werd uitgebreid met een Multisort Systeem dat 18 palletposities vult. Vergelijkbare installaties zijn gerealiseerd in T-opstellingen voor Foresco Sort & Repair Zevenbergen BV , en Foresco sort & repair Klundert BV waar zelfs repareren en sorteren worden gecombineerd.

Efficiëntie begint bij Pallet Sorting Systems

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of meer informatie: +31 (0)513 74 52 42.

Pallet Sorting SystemsPallet Multisort Systeem
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
Advies op maatOntdek een partner die voor je klaar staat met oplossingen op maat
Contact opnemen
Laat ons met jou contact opnemen en ontdek de voordelenLaat ons jou terugbellen, maak kennis met onze oplossingen en ontvang vrijblijvend advies op maat
Pallet Sorting Systems
© 2024 Pallet Sorting Systems B.V.