Opties voor extra efficiëntie

Pallet Sorting Systems realiseert niet alleen de machine die jouw proces zo efficiënt mogelijk maakt, maar ook de opties die werk uit handen nemen en de werkplaats aangenamer maken. Zo bereik je een beter repeterend resultaat en garandeer je de betrouwbaarheid van een bewerking. Denk bijvoorbeeld aan een pers, meetunit paintbooth of nailgun.

Hoekenzaag

De hoekenzaag snijdt de hoeken van pallets af voor een uniforme, strakke uitstraling in de stapel. Dit bespaart niet alleen tijd voor reparateurs, maar maakt ook een goede visuele indruk bij het afleveren van de pallets aan de klant. Een hoekenzaag kan gemakkelijk aan het einde van een reparatielijn worden geplaatst.

Pers

De hoekenzaag wordt vaak aangevuld met een pers. Onze pers is een cruciale toevoeging voor pallets die gebruikt worden in de papier- en glasindustrie, of voor het vervoer van kwetsbare goederen zoals meel en rijst. Waar spijkers normaal gesproken om worden gebogen met rollen drukt de pers van PSS nagels terug in het dek. Met een instelbaar tonnage tot 15 ton drukt de pers op de nagels waardoor ze stevig op hun plek in het palletdek blijven.

Paintbooth

Onze paintbooth is een revolutie in de branche. Voorzien van een vloeistofdichte behuizing vangt de booth de overspray op zonder dat er een afzuigsysteem nodig is. De verf wordt teruggeleid naar het verfvat, waardoor jouw werkomgeving schoon blijft. Dat betekent een aanzienlijke besparing op de pomp en op sprayguns. Door de spraytechniek van PSS heb je buiten de paintbooth eenvoudig toegang tot de techniek. Zo kan onderhoud moeiteloos plaatsvinden.

Mechanische meetunit

Onze mechanische meetunit zorgt voor nauwkeurige metingen van de lengte, breedte en hoogte van pallets. Hiermee kunnen pallets gemakkelijk op maat gesorteerd worden, zonder fouten. Je stelt zelf de toegestane afwijking in, waarbij de machine de pallets met een grotere afwijking automatisch naar een andere stapel brengt dan oorspronkelijk door de sorteerder was ingegeven.

EPAL nailgun

Voor EPAL-pallets hebben we de EPAL nailgun ontworpen. Deze plaatst een EPAL nagel op gerepareerde pallets, wat dient als keurmerk voor een correcte reparatie door een gecertificeerde hersteller. Dit keurmerk moet altijd op dezelfde locatie worden geplaatst. Met een EPAL nailgun ben je verzekerd van de juiste positie van het keurmerk, eenvoudig te controleren aan één zijde van de stapel.

Laat werk uit handen nemen

Neem voor meer informatie over de mogelijke toevoegingen aan jouw reparatie- of sorteersysteem contact met ons op. Nog niet zeker van de juiste machine voor jouw situatie? We helpen je graag met een offerte op maat. We kijken graag mee hoe we jouw proces zo efficiënt mogelijk maken.

Advies op maatOntdek een partner die voor je klaar staat met oplossingen op maat
Contact opnemen
Laat ons met jou contact opnemen en ontdek de voordelenLaat ons jou terugbellen, maak kennis met onze oplossingen en ontvang vrijblijvend advies op maat
Pallet Sorting Systems
© 2024 Pallet Sorting Systems B.V.