Over ons

Vorm volgt functie

Zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Bij Pallet Sorting Systems houden we het graag simpel: wij willen de machine engineeren die de efficiëntie van jouw processen maximaliseert. PSS ontwikkelt modulaire palletreparatie- en sorteersystemen. Dat betekent dat zowel de functie als de letterlijke vorm van de machine zich aanpassen aan jouw situatie. Die situatie staat centraal in ons advies, zodat de machine en dus jouw bedrijf de maximale efficiëntie kunnen behalen.

Alle skills onder één dak

De machines van Pallet Sorting Systems stellen jou in staat om zo efficiënt mogelijk te sorteren en repareren. Deze modulaire systemen bieden altijd en overal een oplossing. Alle machines worden in-house ontworpen en gefabriceerd, en dus hebben we alle benodigde disciplines onder één dak. Dat geeft ons grip op elke machine, van tekening tot machinedeel en van idee tot besturingssoftware: alles in eigen beheer. Daarvoor gebruiken we alleen componenten van leveranciers die dezelfde kwaliteit als PSS voor ogen hebben. Dat garandeert de robuuste, betrouwbare techniek van de machines van PSS.

Pallet Sorting Systems wereldwijd

Onze machines sorteren en repareren op het hoogste niveau. Dat doen we wereldwijd, altijd doelmatig en duurzaam. Bekijk diverse oplossingen die wij wereldwijd gerealiseerd hebben op onze projectpagina. Op zoek naar een persoonlijk advies? Neem contact met ons op, of bel op +31 (0)513 74 52 42.

Advies op maat Ontdek een partner die voor je klaar staat met oplossingen op maat
Contact opnemen
Laat ons met jou contact opnemen en ontdek de voordelenLaat ons jou terugbellen, maak kennis met onze oplossingen en ontvang vrijblijvend advies op maat
Pallet Sorting Systems
© 2024 Pallet Sorting Systems B.V.