Ons AI4Pallets: jouw efficiënt en betaalbaar sorteersysteem

Pallet Sorting Systems begrijpt dat sorteren en het kwalificeren van gebruikte pallets complex is om eenduidig te doen. Artificiële Intelligentie afgekort (AI) bied hierin een unieke oplossing. PSS, Fizyr en AMS hebben AI4Pallets ontwikkeld voor de Pallet industrie voor een betaalbare prijs.

Een hogere output met AI4Pallets

De AI4Pallets is gebaseerd op techniek die duidelijk afwijkt van de concurrentie. Het werkt op basis van 1 neuraal netwerk. En met opgestelde camera's die in 0,4 sec de pallet fotograferen. Dit zorgt voor een snellere scan dan de concurrentie. De opbouw in van de camera's in het netwerk is modulair.

Pallets sorteren met lagere kosten

Het AI4Pallets neemt letterlijk werk uit handen. Door AI4Pallets de sortering te laten doen is deze eenduidig, en zorgt dit er voor dat u uw klanten de juiste pallets levert. Daarnaast bespaart het ook geld, zodra er fouten worden gemaakt moet dit weer omgestapeld worden door mensen. Ook het onderhoud of upgrades zijn goed in te plannen. Fizyr levert upgrades en noodzakelijk aanpassingen via een beveiligde VPN-verbinding.

Waar getest: Foresco Klundert voormalig Mopal.

Hier heeft men 150 verschillend gebouwde industrie pallets van 1000 x 1200 die naar 40 groepen worden gestuurd. Dan wordt sorteren een groot probleem als je met 7 man pallets hersteld en aanpast voor klanten. De ontwikkelde AI4Pallets maakt het voor de pallet herstellers en sorteerders makkelijk. AI4Pallets maakt de keuze.

Wat doet AI4Pallets?

  1. Maatvoering van de pallets controleren

  2. Kwaliteit keuze maken.

  3. Kleuren scheiden.

  4. Merktekens, zoals HT herkennen.

Meer weten over AI4Pallets?

neem direct contact op voor een persoonlijk advies of meer informatie: +31 (0)513 74 52 42.

Efficiëntie begint bij Pallet Sorting Systems

Bezoek onze projectenpagina om verschillende geplaatste machines te bekijken.

OnzePallet Sorteersystemen
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
Bekijk foto
Advies op maatOntdek een partner die voor je klaar staat met oplossingen op maat
Contact opnemen
Laat ons met jou contact opnemen en ontdek de voordelenLaat ons jou terugbellen, maak kennis met onze oplossingen en ontvang vrijblijvend advies op maat
Pallet Sorting Systems
© 2024 Pallet Sorting Systems B.V.