Speciale Pallet sorteerlijn voor MS Pallets B.V.

Speciale Pallet Sorteerlijn voor MS Pallets B.V, deze Pallet Sorteermachine heeft 8 pallet stapelaars waarvan er 4 stapelaars verstelbaar zijn en 2 stapelaars pallets kunnen nesten.

Pallet Sorting Systems B.V. heeft de Speciale Pallet Sorteerlijn gemaakt die is geschikt voor verschillende maten pallets door de 4 verstelbare pallet stapelaars, die instelbaar zijn tussen de 900 en 1300 MM.

Door de andere wijze van aanvoer van pallets (in de lengte richting i.p.v. de breedte richting ) in combinatie met het pallet duw transport kunnen pallets worden getransporteerd met verschillende afmetingen.

De pallets worden tijdens transport geperst met een Pers die 40 Ton druk kan persen. Daarna gaan de pallets naar 1 van de 8 pallet stapelaars om hierin op de gewenste hoogte te worden gestapeld.

De pallet stapelaars zijn voorzien van een automatische uitvoer waardoor er aan 1 zijde van de machine 2 pallet stapel posities zijn, en aan de andere zijde is dan een extra rollenbaan afvoer om de pallets richting de overhead deur te transporteren.

 

Foto's
Top