Speciale Pallet Sorteerlijn voor Rodanar NV

Speciale Pallet Sorteerlijn voor Rodanar NV.

Pallet Sorting Systems B.V. heeft de Speciale Pallet Sorteerlijn voor Rodanar NV in België gemaakt, de pallet sorteerlijn is bedoeld voor de 1140 x 1140 pallets en tevens geschikt voor andere type pallets doordat de pallet stapelaar instelbaar is. De pallet sorteerlijn kan alle gangbare pallets verwerken zoals Euro pallets, LPR pallets, IPP pallets, Chep pallets en Industriële pallets.

Alle Pallet sorteerlijnen gebouwd doorPallet Sorting Systems B.V. zijn voorzien van een PLC besturing, die door middel van een VPN verbinding op afstand gemonitord kunnen worden. Pallet Sorting Systems B.V. is sinds 2015 volledig over geschakeld op de Siemens ET200SP PLC, hier ziet de machine veiligheid in verwerkt het grote voordeel is dat we nu ook op afstand alle veilige functies kunnen monitoren en eenvoudig uitbreidingen kunnen realiseren. Verder zijn we volledig op Festo pneumatiek en HAWE analoge Hydrauliek overgestapt. Met deze nieuwe hardware verwachten we de machines veiliger, en beter te kunnen laten draaien.

De efficiëntie van de Standaard  en Speciale Pallet sorteerlijn ligt ruim 3 x hoger dan dat men werkt op een traditionele manier.

 

Foto's
Top