Pallet Sorteermachine en reparatielijn voor PR Pallets Engeland.

PALLET SORTEERMACHINE EN REPARATIELIJN VOOR PR PALLET ENGELAND.

Pallet Sorting Systems B.V. heeft in maart 2016 de Pallet Sorteermachine en reparatielijn voor PR Pallets Engeland opgeleverd.

Deze standaard Pallet Sorteermachine is uitgevoerd met 8 pallet stapelaars waarbij stapelaar 8 als buffer kan dienen voor de pallet reparatielijn die erachter is gebouwd. De stapelaar zal als de reparatielijn vol ligt met te repareren pallets de aanvoer stapelen, en bij vraag weer ont-stapelen.

De Pallet sorteermachine is geschikt voor de 800 x 1200 pallets zoals de Euro pallets, IPP Pallets, LPR pallets Chep Pallets en eenmalige Euro Pallets, en de 1000 x 1200 pallets zoals de hiervoor genoemde en de eenmalige industriële pallets.

Aan de reparatielijn kunnen 5 man werken, die de pallets op het dek krijgen aangevoerd. De pallet Sorteer Machine kan 400 pallets per uur verwerken.

Deze Pallet Sorteer Machine is voor de Engelse Markt aangepast, door de vele soorten industriële pallets die men in Engeland heeft is het pallet transport in de machine aangepast op deze situatie.

Foto's
Top