Pallet Sorteermachine voor Smurfit Kappa te Soest

Pallet Sorteermachine voor Smurfit Kappa.

Pallet Sorting Systems BV levert de Industriële Pallet Sorteermachine voor Smurfit Kappa die sinds 2010 zijn werk op de locatie doet in Soest, deze pallet Sorteerlijn verwerkt 2500 pallets per dag en wordt naast de standaard pallets ook voor het sorteren en stapelen van dekken gebruikt. De machine zorgt voor het net stapelen van de uitgesorteerde pallets, en de juiste stapelhoogte. De mensen hebben door de machine geen fysieke zware arbeid meer bij het sorteren van de pallets, daarnaast bespaart men veel heftruck bewegingen doordat men de stapels vanuit de vrachtwagen direct op de machine zet en gesorteerd weer afneemt van de machine.

Met de Pallet Sorteer Machines van Pallet Sorting Systems BV kan men snel en efficient de inkomende pallets schoon maken en sorteren op soort en kwaliteit, de te repareren pallets kan men direct scheiden en naar de reparatielijn brengen.

De Standaard Pallet Sorteermachine met reparatielijn van PSS is modulair en door de jaren continue verbeterd op betrouwbaarheid, veiligheid en output. De standaard Industriële Pallet Sorteermachine, is sinds 2015 op alle fronten uit te breiden met modulen in:

  1. aanvoer vergroten.
  2. capaciteit, ( vergroten door de moduul Buffer van pallets tussen de sorteerder en de ontstapelaar)
  3. Brandmerk installatie.
  4. Blower Installatie.
  5. Pallet Pers.
  6. Extra stapelaars.
  7. Nesten met de Stapelaars.
  8. Uitvoer uit de stapelaars. 
  9. Reparatielijn tussen inspectie plaats en stapelaars.
  10. Reparatielijn achter de machine haaks geplaatst.
Foto's
Top