Pallet Sorteerlijn voor Frans Bastin.

Pallet Sorteerlijn voor Frans Bastin.

Pallet Sorting Systems B.V. levert de 2e Pallet Sorteerlijn aan Frans Bastin die sinds 2008 zijn werk op de locatie doet in Limburg, deze pallet Sorteerlijn verwerkt 2500 pallets per dag en wordt naast de standaard pallets ook voor het sorteren en stapelen en brandmerken van pallets gebruikt. De machine zorgt voor het net stapelen van de uitgesorteerde pallets, en de juiste stapelhoogte. De mensen hebben door de machine geen fysieke zware arbeid meer bij het sorteren van de pallets, daarnaast bespaart men veel heftruck bewegingen doordat men de stapels vanuit de vrachtwagen direct op de machine zet en gesorteerd weer afneemt van de machine.

De pallet Sorteerlijn  is gemaakt om Euro, LPR, IPP, Chep en eenmalige pallets te sorteren, 800 x 1200 en 1000 x 1200. Is met een druk op de knop om te stellen. De Pallet Sorteermachine staat buiten onder een overkapping waarbij de grote temperatuur verschillen geen invloed hebben op de werking van de machine. De pallets worden in 3 soorten of kwaliteiten gestapeld. De machine kan de pallets ook ontnesten.

De Standaard Pallet Sorteermachine van PSS is modulair en door de jaren continue verbeterd op betrouwbaarheid, veiligheid en output. De standaard Industriële Pallet Sorteermachine, is sinds 2015 op alle fronten uit te breiden met modulen in:

  1. aanvoer vergroten.
  2. capaciteit, ( vergroten door de moduul Buffer van pallets tussen de sorteerder en de ontstapelaar)
  3. Brandmerk installatie.
  4. Blower Installatie.
  5. Pallet Pers.
  6. Extra stapelaars.
  7. Nesten met de Stapelaars.
  8. Uitvoer uit de stapelaars. 
  9. Reparatielijn tussen inspectie plaats en stapelaars.
  10. Reparatielijn achter de machine haaks geplaatst.
Foto's
Top