Pallet Sorting Systems B.V. heeft de opdracht voor het installeren van een Pallet Sorteer Machine voor De With Pallets Zeewolde.

Pallet Sorting Systems B.V. heeft de opdracht oor het installeren van een Pallet Sorteer Machine voor De With Pallets Zeewolde.

De Pallet sorteer Machine voor De With Pallets , geschikt om 400 pallet per uur te sorteren, waarbij materiaal zoals papier, plastic, en los hout wordt afgenomen. De machine heeft standaard 4 stapelaars, en is geschikt voor alle Euro en Industriële  Pallets zoals Euro Pallet, LPR Pallet, IPP Pallet, Chep Pallet.

De Pallet Sorteer Machines zijn modulair opgebouwd deze machine heeft direct toegevoegd de optie 1 (buffer tussen ontstapelaar en inspectieplaats) 2 ( draaitafel in de inspectieplaats) 3 (Nesten van Europallets in stapelaar 3 en 4)  NIEUW in de machine is dat de stapelaars zijn voorbereid voor uitvoeren van stapels gesorteerde pallets. Dit houdt in dat men per stapelaar modulair de uitvoer er op ieder gewenst moment kan inzetten zonder dat er mechanisch aanpassingen nodig zijn.

De besparingen met de Pallet Sorteer Machine bestaan uit:

  1. Ruim 50 % minder heftruck bewegingen bij ontladen en sorteren.
  2. Ruim 300 % efficiënter sorteren met 1 man ( die nu 400 pallet per uur kan sorteren en inspecteren)
  3. Hogere kwaliteit van de gesorteerde pallets mede doordat 1 man hiervoor verantwoordelijk is.
  4. Mooie rechte stapels pallets direct uit de stapelaar op gewenste hoogte.
  5. Ruimte besparing door dat met voor het sorteren met de Pallet Sorteer Machine minder ruimte nodig is.
  6. En last but not least: a constante work flow, inplaats van ad-hoc sorteren als er wagens binnen komen met veel mensen.

 De With Pallets krijgt in mei/juni 2017 deze machine geleverd.

Foto's
Top