Pallet Sorteer en Reparatie lijn voor Dirk van der Jagt.

Pallet Sorting Systems B.V, heeft een Pallet Sorteer en Reparatie lijn voor Dirk van der Jagt opgeleverd.

De Pallet Sorteer en Reparatie lijn brengt te sorteren pallets over een aanvoer naar het pallet sorteerstation, een 2e aanvoerlijn brengt alleen te repareren pallets direct naar de 10 pallet reparatie stations. De 10 pallet reparatie werkplekken hebben een automatische aanvoer van te repareren pallets. De reparateurs hebben na reparatie een keuze om de pallets naar 1 van de 6 stapelaars te sturen door een drukknop, hiermee worden de gerepareerde pallets op soort A / B of kwaliteit A / B geselecteerd.

De Machine operator / sorteerder heeft naast te sorteren pallets ook pallets die gerepareerd moeten worden, deze pallets worden direct afgevoerd naar de reparatie afdeling. Deze pallets hebben voorrang op de 2e aanvoer met alleen TE REPAREREN pallets. Dit voorkomt dat de operator moet wachten op afvoer. De operator heeft een draaitafel op de inspectie plaats zodat de pallet snel en eenvoudig gedraaid kunnen worden zodat plastic en papier zonder fysieke belasting weggenomen wordt.

De pallet Sorteerlijn is geschikt voor 800 x 1200 en 1000 x 1200 pallets zoals Euro Pallets, IPP, LPR. CP Pallets, en de industriële pallets.

Foto's
Top