KUKA Pallet Sorteer Robot, voor Harrie van den Anker

PALLET SORTING SYSTEMS B.V. LEVERT KUKA PALLET SORTEER ROBOT AAN HARRIE VAN DE ANKER.

De Kuka Pallet Sorteer Robot heeft een automatische aanvoerlijn waar 1 sorteerder werkt bij de inspectie plaats. Deze man hersteld hier de pallets met minimale schade.

De Euro pallets worden verderop in de machine door middel van Lazer meet techniek gecontroleerd op maatvoering,  De Pallets met juiste maatvoering zijn geschikt voor hergebruik in automatische DC’s. Er wordt dan verder uitgesorteerd in lichte en donkere pallets. ook de pallets die niet voldoen aan de gestelde maatvoering wordt verder uitgesorteerd in licht en donker. daarnaast zijn er pallets die meer reparatie nodig hebben en ook apart worden gestapeld.

De stapels gesorteerde pallets worden in stapels 2 aan 2 bij elkaar gezet en uitgevoerd op een bufferbaan. Hiermee wordt de heftruck chauffeur meer tijd gegeven om naast het aan en afvoeren van pallet stapels ook het laden en lossen van vrachtwagens te doen.

Aan deze Pallet Sorteerrobot werkt 1 man die aan de pallets “kleine herstelling” doet en de machine bediend.

Een Robot kan gemiddeld 1 pallet per 15 seconden verwerken, door de aanvoer met buffer te creëren kan men 380 pallets per uur verwerken.

 

 

Photos
Top