Over ons

Hartelijk welkom op de website van Pallet Sorting Systems B.V.

Pallet Sorting Systems B.V. is gespecialiseerd in pallet sorteer- en reparatiesystemen. De ideale oplossing om op een snelle en efficiënte manier uw pallets te sorteren en te repareren!     ZEG JE PALLETS SORTEREN, DAN ZEG JE PALLET SORTING SYSTEMS B.V.!

Pallet Sorting Systems B.V. ontwerpt machines voor de pallet industrie in de ruimste zin van het woord. De Pallet sorteermachines die wij maken zijn modulair opgebouwd, dit houdt in dat een machine configureren vanuit onze standaard machine delen, en dit klant specifiek aanpassen.

DE standaard Pallet Sorteerlijn is het voorbeeld van eenvoud, robust en modulair werken aan uw automatisering. Met die gedachte zijn wij altijd bezig om een speciale machine te bouwen met de bestaande techniek die zich inmiddels ruim heeft bewezen.

Onze Pallet Sorteermachines zijn ontworpen om lang mee te gaan, met minimaal onderhoud. Wij hopen dat u ideeën kunt opdoen voor verdere automatisering van uw bedrijf. Uiteraard spelen wij in op uw wensen, en proberen daar een passende oplossing voor te bedenken.

Wij hebben onze Pallet Sorteer Systemen staan in: Nederland, Belgie, Frankrijk, Engeland, Ierland, Portugal, Polen, Denemarken, Noorwegen, Duitsland, Roemenië, Maleisië.

Top